Červené suché víno Saperavi-Cabernet 0,75 l Marani
Zrelé hrozno sa zberá ručne, odstránia sa stopky a potom sa lisuje. Fermentácia prirodzenými kvasinkami prebieha v nádržiach z nerezovej ocele pri kontrolovanej teplote (23-28 ° C). Po 8-10 dňoch macerácie sa víno zlejú z kvasov a podrobuje sa malolaktickej fermentácii. 90% vína zreje v nádržiach z nerezovej ocele a 10% v dubových sudoch po dobu 4 mesiacov. Finálne cuvée vína prebieha po 5 mesiacoch.
Výrazné suché červené hroznové víno s ľahkou korenitosťou a chuťou čerešní, černíc, čučoriedok a kôstok, s jemnými trieslovými tanínmi a charakterom odrody Saperavi. Dlhá dochuť s koreneným a lesným ovocným dozvukom. Podávať s mäsom z grilu.
Obsahuje oxid siričitý.
Konzumácia vína sa neodporúča tehotným ženám, osobám riadiacim dopravný prostriedok a osobám mladším ako 18 rokov.
Podmienky skladovania: doporučená teplota podávania 17°C - 19°C, odporúčaná teplota skladovania 5°C - 25°C.
Krajina pôvodu: Gruzie.