Červené suché víno Saperavi 0,75 l Marani
Zrelé hrozno sa zberá ručne, odstránia sa stopky a potom sa lisuje. Fermentácia prebieha na prírodných kvasinkách vo vaniach z nerezovej ocele pri kontrolovanej teplote (23-28 ° C). Po 8-10 dňoch macerácie sa víno zlejú z kvasov a podrobuje sa malolaktickej fermentácii, potom zreje vo vaniach z nerezovej ocele a nakoniec vo fľašiach pri optimálnej teplote.
Červené suché hroznové víno s nasýtenými vôňami zrelého ovocia a bazy čiernej. Chuť je nasýtená s príjemnými, jemnými tanínmi. Ideálne sa hodí k pečenému alebo grilovanému bielemu a červenému masu ak syrom.
Obsahuje oxid siričitý.
Konzumácia vína sa neodporúča tehotným ženám, osobám riadiacim dopravný prostriedok a osobám mladším ako 18 rokov.
Podmienky skladovania: doporučená teplota podávania 17°C - 19°C, odporúčaná teplota skladovania 5°C - 25°C.
Krajina pôvodu: Gruzie.