Červené suché víno Napareuli 0,75 l Marani
Hrozno je zberané ručne, zbavené stopky a lisované. Fermentácia prebieha v nerezových tankoch pri kontrolovanej teplote (23-28 °C). Víno fermentuje na prírodných kvasinkách. Po macerácii po dobu 12-15 dní je víno oddelené od sedimentu a podrobené mliečnej fermentácii, po ktorej dozrieva po dobu 9-12 mesiacov v dubových sudoch s objemom 225 litrov, následne v pohároch, udržujúce stabilnú teplotu a vlhkosť okolitého prostredia.
Červené suché hroznové víno s jemnou vôňou černíc a čiernych ríbezlí. Extraktívne a olejnaté. Chuť je príjemne zamatová, s dobre integrovanými tanínmi. Dobre sa hodí k červenému mäsu, divočine, pečenému mäsu, hydine a tvrdým syrom.
Obsahuje oxid siričitý.
Konzumácia vína sa neodporúča tehotným ženám, osobám riadiacim dopravný prostriedok a osobám mladším ako 18 rokov.
Podmienky skladovania: doporučená teplota podávania 16°C - 18°C, odporúčaná teplota skladovania 5°C - 25°C.
Krajina pôvodu: Gruzie.