Červené polosuché víno Pirosmani 0,75L Marani
Ručný zber najzrelších plodov. Po oddelení od stopiek sa bobule jemne lisujú a potom podstupujú fermentáciu na prírodných kvasniciach v nerezových tankoch pri kontrolovanej teplote (23-28 ° C). Po 10-dňovej macerácii sa víno stáča z kalov a podrobuje malolaktickej fermentácii, potom zreje v nerezových tankoch pri optimálnej teplote.
Červené polosuché hroznové víno s príjemnou vôňou černíc. Chuť je vyvážená a harmonická. Podávajte k pečenému mäsu na grile, údenému mäsu a syrom.
Obsahuje oxid siričitý.
Konzumácia vína sa neodporúča tehotným ženám, osobám riadiacim dopravný prostriedok a osobám mladším ako 18 rokov.
Podmienky skladovania: doporučená teplota podávania 11°C - 13°C, odporúčaná teplota skladovania 5°C - 25°C.
Krajina pôvodu: Gruzie.