Červené polosladké víno Khvanchkara 0,75l Marani
Veľmi zrelé hrozno sa žne ručne. Po oddelení od stopiek sú bobule jemne lisované a kvasené na prírodných kvasniciach v nerezových tankoch pri kontrolovanej teplote 23 – 28 °C. Po 5-7 dňoch macerácie sa proces kvasenia zastaví chladením, aby sa zachoval prirodzený obsah cukru a sviežosť vína. Pred plnením do fliaš sa víno stabilizuje pri teplote 0 °C.
Červené polosladké víno. Elegantná aróma černíc, šípok, hrozienok a mandlí. Rovnováha medzi prirodzenou arómou, sladkosťou a kyslosťou, rovnako ako delikátnosť, robí víno sviežim a má jemnú, bohatú chuť. Podávajte s dezertmi alebo ako aperitív.
Obsahuje oxid siričitý.
Konzumácia vína sa neodporúča tehotným ženám, osobám riadiacim dopravný prostriedok a osobám mladším ako 18 rokov.
Podmienky skladovania: doporučená teplota podávania 11°C - 13°C, odporúčaná teplota skladovania 5°C - 25°C.
Krajina pôvodu: Gruzie.