Biele suché víno Tsinandali 0,75L Askaneli
Vyrába sa v Gruzínsku od roku 1886. Vyrába sa z odrôd Rkatsiteli a Mtsvane, pestovaných v prísne kontrolovanom pásme mikrodistriktu Telavi a Kvareli. Zreje v dubových sudoch minimálne 1 rok. Víno má svetlo slamovú farbu, nádherný ovocný buket, jemnú, vycibrenú chuť s príjemnou kyselinkou. Dokonale sa hodí k mäsovým a rybím pokrmom, zverine, morským plodom a šalátom.
Obsahuje oxid siričitý.
Konzumácia vína sa neodporúča tehotným ženám, osobám riadiacim dopravný prostriedok a osobám mladším ako 18 rokov.
Podmienky skladovania: doporučená teplota podávania 16°C - 19°C, odporúčaná teplota skladovania 5°C - 25°C.
Krajina pôvodu: Gruzie.