Biele suché víno Tsinandali 0,75 Marani
Zbierajú sa ručne zrelé hrozno. Po oddelení od stopiek sú bobule chladené na teplotu 4 - 6 °C a macerované na šupkách po dobu ôsmich hodín, potom sú jemne lisované v pneumatickom lise s kontrolovaným tlakom. Kvasenie prebieha v nerezových tankoch pri kontrolovanej teplote (15 °C). 30% vína zreje v dubových sudoch po dobu 4 mesiacov a prechádza malolaktickou fermentáciou. Víno opúšťa vinicu najskôr v septembri nasledujúceho roku po zbere.
Suché biele víno s príjemnou, živou kyselinkou. Plné, hodvábne a krásne štruktúrované s arómou kvetín, tropického ovocia (banánov), vanilky a chlebovej kôrky. Podávajte s rybami, hydinou, šalátmi a mäkkými syrmi.
Obsahuje oxid siričitý.
Konzumácia vína sa neodporúča tehotným ženám, osobám riadiacim dopravný prostriedok a osobám mladším ako 18 rokov.
Podmienky skladovania: doporučená teplota podávania 8°C - 12°C, odporúčaná teplota skladovania 5°C - 25°C.
Krajina pôvodu: Gruzie.