Bílé suché víno Kakheti 0,75l Marani
Ruční sběr zlatých hroznů. Po oddelení bobulí od stopky sú bobule starostlivo stlačené a fermentované (tradičným miestnym spôsobom) na slupce v nerezových nádržiach po dobu 10-14 dní. Po dokončení kvasenia je víno prelito do ďalších nerezových nádrží k ďalšiemu čisteniu. Víno môže zrátať niekoľko a nakoniec bude stáť veľa.
Biele suché víno sa vyrába tradičným kachetským spôsobom fermentačného vína na hroznové slupce, čo vínu dodáva skvelú jantarovú farbu, jemné třísloviny a plnú štruktúru. Ideálne se hodí k jídlům ze vepřového masa.
Obsahuje oxid siřičitý.
Konzumácia vína sa chystá tehotným ženám, osobám riadiacim dopravný prostriedok a osobám mladším 18 rokov.
Podmienky skladovania: doporučená teplota podávania 10°C - 12°C, doporučená teplota skladovania 5°C - 25°C.
Krajina pôvodu: Gruzie.